sunnuntai 22. joulukuuta 2013

MINUN VALTAKUNTANI.


 Ja nyt näitä postauksia sitten pukkaa. Pitää takoa kun rauta on kuumaa!
Seuraavaksi alan varmaan esittelemään meidän joulukoristuksia! Minähän en siis ole mikään kummoinen joulunhengetär, meillä ei oikeasti ole juuri joulukoristeita. Sitä virkaa toimittavat lähinnä kukat, kynttilät ja joulukuusi.. Poikkeuksellisen siistiä meillä on  kyllä yleensä joulun kunniaksi!

 Tässä "uudessa" asunnossa (ollaan siis asuttu täällä jo kaksi vuotta) on paljon hyviä puolia verraten edelliseen, joka ihana oli toki sekin. 20 lisäneliötä ei ole lainkaan pienin hyvistä puolista, myös korkeampi sijainti = valo on oikein  mukava. Sauna on kiva ja keittiö olohuoneen yhteydessä. Vaikka viimeinen on myös välillä huono asia..

 Viiden hengen taloudessa ehdottomasti parhaimmistoa on kuitenkin Kaksi Vessaa!! Varsinkin kun toinen on yksinomaan Minun aluettani. Kyllä siellä saa muutkin käydä (ainakin pikkuhädällä!), mutta sisustukseen ei ole kellään mitään sanomista. Saan maalata vaikka kullalla ja hattaralla, ei kuulu muille!
Sen on vähän kyllä näköistäkin.
 Minun ihana sirkus. Ikoneita, buddha, pari kiloa koruja, norsuja, pyhimyksiä, rupikonna ja mustekalakin löytyi minulle lastenkirppikseltä! Jos saisin laitettua, tulisi tuonne vielä joku ihana lamppu kattoon kruunaamaan kaiken ja kultakehyksinen iso peili!! Voih, saa kai olla vain tyytyväinen ettei kaikkea voi toteuttaa, voisi helposti karata mopo pahasti hanskasta. Mutta tämä on minun pyhimpäni. Oma aarrekammioni, johon saan kerätä kaikki hassutukseni ilman että kukaan saa sanoa että näyttää.. no just siltä, Sirkukselta. Ja hamsteriksi tunnustautuneena, tiedän ettei tämä ole vielä läheskään tässä.

 


 Tästä näkeekin hyvin, millainen mieltymys minulla on korujen suhteen. Vähän kaipaisin ehkä päivitystä.. Ei ehkä välttämättä aikuisempaa, mutta muutama vähän juhlavampi koru olisi tarpeen. Lisää nauloja on helppo naputella vaikka seinä täyteen!


 Maalaushommin en ole vielä ryhtynyt.. Kovasti kyllä haluaisin, mutta en oikein tiedä millä värillä lähtisi sutimaan. Seinätkin niin täysi rojua, että mitään kovin pliisua ei viitsisi tuonne lätkäistä.
Kertokaa te! Laskuri kertoo että joku ainakin käy lukemassa. Auttakaa nyt naista vessassa (HeHe) ja kertokaa mitä väriä itse laittaisitte?

 Minun jouluvalmisteluihini kuuluu tosiaan hyvin vahvasti perusteellinen siivous. Samalla on kiva vähän järjestellä paikkoja uuteen uskoon. Toivonkin, että tämä toimisi pelastuksena blogilleni. Olisi vähän muutakin kirjoitettavaa, kuin että ottaa päähän, väsyttää ja on sotkua! Mutta huomasin tässä, että aloitin tämän blogin vielä ollessani vanhempainvapaalla, seuraava spurtti tuli kesäloman kynnyksellä ja nyt on joululoma... Lomablogi? Toivottavasti virtaa riittää nyt myös lomailun jälkeen.
Yritän nyt pysyä vireydessä kirjoittelemalla postauksen raakileita aina sopivan hetken tullen tuonne talteen. Sitten ei tarvitse kuin lisätä kuvat ja muokata tekstiä fiksummaksi.
Tiedossa on ainakin niitä tuunausprojekteja sekä makuuhuoneongelmia!
(Ongelmia on edelleen myös näiden kuvien ja tekstien kanssa...)

 Ihanaa Päivää!
 -H

Tässä muuten yksi 8-vuotias syy hetkittäiseen blogi-hiljaisuuteeni! Neiti on saanut välillä käyttöoikeuden läppäriini.
VIRHE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti