keskiviikko 8. tammikuuta 2014

NÄIN SE VAAN REPSAHTAA TAAS..


 Ei meinaa tulla mitään.
Sairastelua, joulukiireitä ja juhlia, sitten taas sairastelua. Vaikka tää oma sairastelu kyllä sitä luokkaa että just nimenomaan ehtisin kirjoittelemaan!

 Johonkin se aika menee. Nettikirppisten selailuun lähinnä minun tapauksessani! Vuoroin yritän hankkiutua eroon, vuoroin haalin lisää. Vaikka niin, en todellakaan saisi!
Vähitellen nyt kuitenkin nurkkia tyhjäksi ja tilaa uudelle. Jospa vähän tulisi karsittua samalla kun nyt otin elämäntehtäväkseni vaihtaa lastenhuodeisen paikkoja, järjestystä ja heittää kaikki ihan ylösalaisin.
Niin, että se siitä siisteydestä sitten!

 Seuraavana uhrina on luultavasti taas olohuone. Ei tästä loppua tule ikinä!
Mutta kun on 90neliötä tilaa, jokainen senttikin tungettuna täyteen rojua.. Ja lisäksi tuo kellarikomero, joka on niin täysi ettei sinne mahdu edes järjestelemään tai käymään läpi tavaroita!
Elämän pituinen tehtävä, varsinkin kun ostan samaa tahtia kuin myyn. Ja mitä järjestykseen tulee, kun yhden huoneen saan valmiiksi, myllään jo seuraavan.
Pitkää pinnaa tämä kysyy tuolta isännältä! Tyytyväinen saan olla, kun selviän vain lempeällä piikittelyllä <3

 Nyt taas yskimään ja hakemaan yöunta. Huomenna pitäisi yrittää vähän reipastua niin saisi Kuopuksen sängyn edes niin ettei illalla tarvitsisi nostaa pois kirjakaapin ovien edestä ja aamulla taas vastaavasti vaatekaapin ovien edestä! Sunnuntaina tuleekin kolmen lapsemme VIIDES sänky... En todella tiedä, mihin nämä kaikki mahtuvat!!
 Illalla sitten mennäänkin Esikoisen kanssa kokeilemaan miltä telinevoimistelu tuntuu!

Rauhaisaa Yötä!  -H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti