lauantai 2. huhtikuuta 2011

Maalia.

 Näppypotilaat tuplaantui, Poika E sairastaa nyt myös. Pikku I on edelleen sairastumatta, tai ainakaan en ole mitään oireita huomannut.
Torstaina Mummi ja Mamma tulivat viihdyttämään pesuetta ja minä pääsin shoppailemaan! Kiersin Hennesit Onlyt kaukaa ja suuntasin Clas Ohlssonille ja tarjoustaloon. Tarjoustalossa on hyvä valikoima spraymaaleja, niitä sylillinen. C O:lta löysin vähän teippejä, johtoa, kuumaliimaa ja muuta hyödykettä. Päätin nyt myös vihdoin ostaa sieltä kellon tuunattavaksi.
                            

 Ihan kiva tuli.. vähän isommasta olisin tykännyt, mutta ei hätähousun aikataululla sopivaa ole löytynyt.

Lisäksi korkkasin vihdoin Itäkeskuksen Prisman! Positiivinen yllätys tuo maaliosasto, sieltä raahasin 9L valkoista seinämaalia ja kittiä kotiin. Nyt on eteinen taas valkoinen! Tai valkoinenhan tuo on ollut aina,  mutta nyt on puhdas ja tasainen.

Piti se tuoli hioa.. Tiesinhän minä että se projekti venyy! On unohtunut ihan täysin ja oon keksinyt kaikkea muuta tilalle, tapani mukaan. Jotain pieniä teippailuja ja kontaktimuovitaiteiluja oon nypertänyt, niistä joskus enempikin. Tässä kuitenkin ihanat "uudet" pesuainepurnukkani. Innoitusta tähän löytyi ihanasta Bambulan blogista. Käsitiskiainetta on hyvä hakea tuohon puteliin Ruohonjuuren täyttöpalvelusta! Torstain reissullani hain täytteeksi Ole Hyvän ihanan tuoksuista Appelsiini-Sitruuna tiskiainetta!

Tänään kipaisin aamulla tuohon lähelle monikkoperheiden kirppikselle.. Mukaan tarttui yllättäen kenkiä! Edelleen jäi ne 28 poikien kumisaappaat uupumaan, tuntuvat olevan kiven alla. Tytöt saivat kolmet sandaalit kesää odottamaan. Pikku I:n kaappiin kesävaatetta ja sairastuvan piristykseksi se hauska pattereilla toimiva onkimispeli, missä kalat pyörii ja aukoo suutaan. Se oli, kuten arvelinkin, HITTI!
Äiti sai muovieläimiä pussillisen. Niistäkin joskus enempi kunhan saan jotain taas aikaan. Nyt Mies vihjailee että olen saanut täällä valkoisten seinien lisäksi aikaan kaaoksen. Mutta kun... niin paljon mielummin nyt toteuttaisin projekteja, näpertelisin, suunnittelisin ja söisin suklaata!

Kaipa se on mentävä siivoilemaan. Ruoka on jo uunissa. Kokeilin jotain "uutta", jos saisin nirsoilijatkin innostumaan syömisestä!

*Lisäys.
 
Juu, ainahan sitä  sopii yrittää. Tämä annos oli mielestäni niin Hauska ja kivan värinen. Tuomio oli kuitenkin raaka Mä en tykkää keltuaisesta, enkä valkuaisesta, enkä lihasta. Jos lautasella ei loju Atrian pinaattiläpysköitä voilla taikka mansikkahillolla höystettynä, tuomio on aikalailla sama joku kerta pöytään istuessa! Jos joku ruoka maistuu, niin toki innoissani kokkaan sitä toisenkin kerran. Ei ole kuitenkaan lainkaan sanottua, että se enää toisella otannalla arvon herrasväelle maistuisi... Onneksi sentään Mies ei uskalla narista!

Kuinka ollakkaan, Mummin huomisille synttäreille pyöräyttämäni kaakku olisi maistunut oikein hyvin! Koepalat saivan tuomioksi Tämähän on oikein maukasta! Hyvä että lapsille kelpaa, näistä sitten taas tuo perheenpää ei välitä ja paras mitä olen koskaan saanut irti on No, onhan tää ihan hyvää.... täytekakuksi.

4 kommenttia:

 1. Vau sulla on hauskpoja tuunausideoita, pitäis järkätä vaikka kesällä meidän navetassa joku yhteinen naisten tuunauspäivä, vois tehdä yhdessä ruokaa ja ideoida? Miltä kuulostais? Vaikka sinä, hede, sanna ,ulla, anni muita?

  VastaaPoista
 2. Joo!Hyvä idea. Mä voisin alkaa entisöimään sitä mummin vanhaa kaappia :)

  Toi kakku näytti Hanna niin herkulliselta, et vaikka oon tässä nyt neljä päivää vedellyt herkkuja masuun,kuola valuu :P

  VastaaPoista
 3. Sanna, oli aika hyvääkin.. Sillä sai aikaan kivan ähkyn kun vedeltiin se viimeistä murua myöten naamariin, kolmen aikuisen ja kolmen lapsen voimin ;)

  VastaaPoista