maanantai 4. huhtikuuta 2011

Piilo

Kovasti TÄTÄ odottelen jo! Kaappeja on tutkittu vähän sillä silmällä ja pieneksi jääneitä vaatteita laitettu sivuun, kohta ehkä uskaltaa varailla pöytää. Ihanaa että juuri toimintansa lopettaneen Pikku Kullanmurun tilalle saadaan uusi lastenvaatekirppis!! Ei tarvii lähtee huudeilta päästäkseen kirppistelemään ipanoille. Kiitos Hanna!

Ihanaa tuunailu-puuhaakin ehdin tänään saada aikaan! Vessaan vaan lukkojen taakse mustan spraymaalin (juujuu, ei toteudu se tuuletettu tila!) ja vanhan jalkalampun kanssa ja ovi lukkoon. Kyllä tykkään!!

Lamppu on löytö kirppikseltä 5€. Jalka on jotain muovin tapaista, nuo hopean väriset osat samoin.. Kyllä niissä vähän vieläsitä "hopeaakin" on jäljellä, vaikka aika hyvin on kuluneet. Varjostin oli vähän rikkinäinen kukkakuvioinen, valo päällä oli ällön näköinen niin vaihdoin tilalle tämän niin ikään kirppikseltä 4€ löytyneen varjostimen. paljon parempi nyt, harmi kun en ihan alkuperäisessä kuosissaan ottanut kuvaa.
                                  Tuommoiselta jalka näytti ennen uutta maalipintaa.

Tästä tää pikkuhiljaa taas lähtee käyntiin. Kevätväsymyksen tilalle on tullut tuunausenergiaa! Torstaina lähdetään lasten toiveesta pyörähtämään Ikeaan. Anoppikin äsken soitti ja pyysi päästä mukaan, otetaan nyt sitten. Juu, mulla on semmoinen Mukava Anoppi. Jotain pientä pitäisi hakea tuolta mun "osta Ikeasta"-listalta. Pari isompaakin juttua olis, mutta nyt mennään ihan vaan IKEAbussilla.. Tosin on sillä bussilla joskus noita isompiakin juttuja tuotu! Anopille pitäisi katsella kuulema vessan kaappia, voisin senkin sitten tuoda kun on auto.
Meillä ei ole autoa, eikä kortteja kummallakaan. Mies tosin aloitti juuri autokoulun. Itse pelkään autoilua niin jumalattomasti, että saa nähdä uskallanko ajaa koskaan. Kaikki autoa vaativat reissut pitää siis mennä joku äidin tai jonkun kaverin kyydillä.

Ai niin, Mähän voitin jotain! Kerrankin onnetar suosi ja voitin Taikahalin arvonnassa lipun Lapsimessuille! Jee!

1 kommentti:

  1. kyllä mä sanon että heti vaan ottamaan! :D

    tiedät että ne menee kuitenkin kaupaksi kun mää ostan ne kaikki. :D

    VastaaPoista