perjantai 17. toukokuuta 2013

MARIMEKKO


 Marimekko on ihana. Isoja, voimakkaita kuvioita. Kauniita värejä.
Minä tykkään! Ja tykkään sisustaa verhoilla. Ja tyynyillä, mutta verhot on kivemmat kun ne pysyy paremmin paikoillaan. Tyynyt vaeltavat ympäri asuntoa, milloin minkäkin majan tai pesän rakennustarpeina!
Aina keväällä iskee ihan hirmuinen sisustamisen tarve... Ja tietysti se uusien verhojen Tarve. Nimenomaan Tarve! Ja niin käy tie aina niin luotettavan ystävän luo: Marimekolle. (No okei, pahassa budjettivajauksessa kipaisen IKEAan hakemaan lohtua.)
Pari ikkunarättiä on ollut vain ihan pakko kotiuttaa hellään huomaani.

Bottna, Anna Danielsson

Maalaisruusu, Maija Isola

Kulkue, Maija Louekari

Melooni, Maija Isola

Siirtolapuutarha, Maija Louekari

Louekari ja Isola ovat kyllä pari lempariani.
Siirtolapuutarhat ovat uusimmat. Kauan olen miettinyt niiden hankkimista. Edellinen asunto oli liian pimeä noin tummille verhoille. Mutta nyt kun asutaan ylhäällä ja valoa riittää, tiesin että Tarve oli syntynyt! Rahaa ei ollut ylimääräistä taaskaan, vain pari Stokkan lahjakorttia joita olis saatu lahjaksi.
Yhtenä viikonloppuna sitten tuli kummityttömme siskonsa kanssa kyläilemään ja lähdettiin käymään ihanassa Kansallismuseon Lasten kaupungissa. Matkalla ihana M sitten kysäisi että onko lahjakortit lompakossa, jos käytäisiin hakemassa minulle verhot. Enpä vastustellut! Kun M muisti että meneillään onkin Hullut Päivät, olin varma että nyt oli tullut innostuttua liian aikaisin..  Mutta mitä vielä! Suunnistimme keskustan Stokkalle, keskelle lauantain Hullua ruuhkaa viiden väsähtäneen lapsen kanssa. OHO.
Ei hätää, minulla oli taikasanat takataskussa. "Nyt murut, mennään tuonne kauppaan ja kaikki käyttäytyy hurjan nätisti. Siellä on paljon ihmisiä ja kaikkien pitää pysyä yhdessä. Jos menee pelleilyksi, niin isi hermostuu ja meidän pitää lähteä.. Ja jos me lähdetään pois, Äiti ei saa niitä uusia verhoja. Ja tiedättehän te miten pettynyt Äiti sitten olisi."
Ja kyllä, me kävimme hakemassa nuo ihanat verhot, jokaisen lapsen käyttäytyessä kuin pikku enkelit konsanaan! En voi olla tyytyväisempi. Joka kerta kun katson noita ihania verhojani, tulee hyvä mieli.

Marimekolla on kankaiden lisäksi paljon muutakin kivaa.

Tykkään mekoista. Impi on ihana!

Tykkään kengistä. Tykkään Conversesta. Marimekko <3 Converse.

Astiatkin on kivoja. Varsinkin Siirtolapuutarha -ja räsymattokuosilla.


Voisin löpistä ihastuksestani varmaan maailman tappiin. Parempi kuitenkin jättää tämä tältä erää tähän ja sanoa hyvät yöt. Lisää Marimekosta tulen jauhamaan kuitenkin jossain vaiheessa.   

Eli hyvät yöt!

Hanna


  Kuvat Marimekko ja Finnish Design Shop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti