lauantai 18. toukokuuta 2013

KESÄ TULEE!

Marimekon lisäksi tykkään kesästä.. Ja lapsistani, heidän kanssaan puuhaamisesta.
Tunnen jatkuvasti huonoa omaatuntoa, koska olet koko ajan todella väsynyt enkä jaksa touhuta murujen kanssa tarpeeksi. Lääkäriltäkin on käyty kyselemässä apua tähän uupumukseeni, mutta ei sieltä oikein syytä selvinnyt.. En sitten Jaksanut enää selvitellä enempää.
Tänään jaksoin puuhata. Kovasti oli lupailtu sadetta tälle päivää, mutta se onneksi tuli vasta nyt illalla. Nyt jyriseekin! Tykkään myös ukkosesta. Päivä oli joka tapauksessa lämmin, vaikka aurinkoa ei juuri näkynyt. Käytiin tuolla ulkoilualueella järjestetyssä koko perheen tapahtumassa reippailemassa serkkuni perheen kanssa. Oli poniajelua, miekkailua, tarkkuusheittoa, kahviloita, valkovuokkoja, ketunleipiä ja iloista mieltä. Muiden jo lähdettyä, tulin kahden nuorimman kanssa kolmestaan kotiin. Pysähdyttiin matkalla leikkimään vesiputoukselle. Nähtiin myös rantakäärme! Voi raukkaa kun se pelkäsi minua ja kameraani.
Nautin. Tosin sitten piti nukkua päiväunet (minun siis, lapset eivät kotona nuku kuin kipeänä), eikä muita kotihommia tullut tehtyä kuin ruoka. Tarvetta olisi ollut, mutta ei niin ei. En viitsi stressata, viime viikolla sitä tuli tehtyä liikaa ja totesin että täytyypä taas hellittää.


Koti on kaaos, mutta ei se mitään! Pääsen ensi viikoksi pakoon. Lapset nukkuvat huoneissaan, me syötiin  parvekkeella grilliruokaa ja avasin tölkillisen Garagea. Tykkään Garagestakin!
Rento ilta ja huomenna sitten ehkä vähän kotitöitä, jos saisi edes vähän siivoiltua. Siivoilusta en tykkää, hyvin harvoin iskee inspiraatio semmoiseen.Nyt yritän kovasti tyhjentää kaappeja turhista rojuista (tai lattioita, olisikin rojut kaapeissa piilossa!). Olen myöntänyt itselleni että olen paha hamsteri, vielä en ole onnistunut tekemään asialle mitään. Ongelman myöntäminen on ensimmäinen askel, seuraavaksi pyrin toteuttamaan sitä, kun uusi tavara kotiutuu niin yksi lähtee.

Nyt kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti