keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Näinhän siinä taas kävi..

En ole kirjoittanut sitten sanaakaan.
Lapsilla ollut kova sairasteluputki päällä ja käsitöitä ei ole syntynyt yhtään.
Alunperin suunnittelin tekeväni tästä käsityöblogin, mutta tunnen itseni. Parempi päättää rönsyilystä heti alkuun, kuin huomata myöhemmin kirjoittavansa käsityöblogiin vain sisustuksesta tai kirppislöydöistä! Kaiken maailman nypertämisen ja tuunailujen ohella nämä ovat siis kolme suurinta intohimoani. Kausittain kiinnostun sitten yhdestä asiasta ihan hulluna, kohta jo siirryn seuraavaan ja edellinen unohtuu. Kyllästyn nopeasti ja siksipä juuri kotimme sisustuksestakin riittää aina uutta kerrottavaa, niin nopeasti asiat tällä muuttuvat! Aina on joku uusi juttu mihin ihastun, mitä haluan, TARVITSEN! Siksipä myös kierrätys ja kirpputorit ovat lähellä sydäntäni.

Kamera ei toimi. Saan otettua 5 kuvaa kerrallaan ja sitten ilmoittaa muistin olevan täysi! Näillä mennään nyt sen aikaa että saan uuden kameran.
Tähänkään ei vielä irronnut kuvia, vaikka kuvattavaa kyllä riittäisi! Ehkä JOS saan tänään siivoiltua, voisin muutamia kuvia ottaa ja illalla sitten lisäillä. Yritetään.

Nyt viihdyttämään Pikku I:tä. Isommat lapset ovat tänään päiväkodissa ja saamme hetken laatuaikaa. Neiti onkin tuossa vieressä käyttänyt laadukkaasti aikaansa värittämällä itsensä vaaleansiniseksi! Jos tänään ohjelmassa olisikin vaikka vaahtokylpy.

LISÄYS. Nyt vihdoin sain nuo kuvat kameralta tähän koneelle. Kuvien laatu saa minut lähinnä itkemään.. Haluan, TARVITSEN se uuden kameran!!
Mutta jotain kuvia nyt sain otettua, tällä kertaa keittiöstä.

Keittiön ikkunassa IHANA Marimekon Kulkue, kevään kunniaksi. Verhoja on budjettisyistä vasta yksi.


Ihanat Typhoon purnukat kirppikseltä ja lähimmästä CityMarketista väreihin sopivia "sisustuslimuja".


Tämä on tällä hetkellä keittiön verhon ohella lempparini! Vähän noiden verhojen pohjalta tämä mielihalu/tarve syntyikin. Rakas mieheni M tekee työkseen mainoksia ja tilasin naistenpäivälahjaksi oman mainoksen. Tämä on niin ihana. Kiitos vielä! 

1 kommentti:

  1. Siis toi kuva on aivan mielettömän ihana! Ja toi verho!!Sulla on niin ihana tyyli Hanna. <3

    VastaaPoista