perjantai 9. elokuuta 2013

UUSI TAVARA = KAKSI VANHAA POIS.

 ....Mites sitten jos käy Ikeassa?Mites jos siellä Ikeassa se uusi ihana paperiosasto? Jos sielä nyt meinaa mopo karata hanskasta?.. vaikka monta juttua heitinkin takaisin hyllyyn ja juoksin, taakseni katsomatta!

Meinaako tämä nyt sitä että jos aion oikeasti pyrkiä siihen vähempään tavaraan, on minun kärrättävä tavaraa rankalla kädellä ulos täältä?
Kaipa se meinaa..  Keittiönkaappeja ja tytön huonetta siivoillessa keräsinkin aika ison kasan jo rojua ja astioita tuolta. Lisää pitäisi kaivaa vaan!
Varsinkin jos jokaista uutta vastaan pitää tosiaan luopua kahdesta.. Vaikka tosiaan ei tällä kertaa Ikeassakaan pahasti karannut! Mattoa lähdin hakemaan, mutta ne oli loppu. Lohdukkeeksi ostin sohvanpäälliset. Luonnollisesti.
Verhokangasta, valokuvakehystä ja noita paperikaupan juttuja.... Ja teippejä! Ihme kyllä pitäydyin (tällä kertaa) vain tässä yhdessä setissä.

Nyt pitäisi jatkaa olohuoneen läpi käymistä. Likaakin on, eikä vain rojua. En uskalla edes rakkaan serkkuni mulle pesemää mattoa levittää vielä lattialle ennen kuin vähän annan mopin heilahtaa. Tietääpä mitä tekee viikonloppuna.

Huomasin juuri että mulla on nykyään vaan tylsästi netistä kopioituja kuvia.. Olen vissiin tullut vähän araksi kuvaamaan omaa kotia. Ehkäpä uskallan nyt viikonlopun aikana jonkun kuvan tosissaan napsaista, jotain pientää vaikka tytön huoneesta.. Jos vaikka saisin neidin siivoamaan siellä, onnistui nimittäin luomaan tyylikkään sotkun heti kun kotiutui matkaltaan. Äitinsä tyttö!

Ihanaa viikonloppua sinulle.
-H

Ps. Huomasinpas että olinkin lupaillut että tarvitsee vain yksi vanha tavara heivata, uuden saapuessa taloon! Porsaanreikiä, porsaan reikiä.

Kuvat Ikea
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti